fbpx
  • 0877197958
  • mo_tive@abv.bg

Автодиагностика за Мерцедес

Star diagnostic-Xentry

Автодиагностика за Мерцедес Телефон: 0877 19 79 58

Автодиагностиката за Mercedes Benz която предлагаме е със специализиран Софтуер който чете Марката на дилърско ниво.

Изтриване на грешки от паметта на Мерцедес Бенц

Със специализираната автодиагностика за мерцедес можем да прочетем и изтрием всички натрупани до сега грешки в паметта на компютъра ви. Важно е те да бъдат изтривани, защото натрупването на прекомерен брой грешки в системата могат да доведат до други проблеми по електрониката на автомобила.

Как става изчистването на грешките на Мерцедес?

Идваме на място с диагностичния уред закачаме към компютъра на автомобила буксата и след сканиране на цялата система ви казваме какви са грешките и в следствие на какво са натрупани. В много от случайте за да се трупа дадена грешка има проблем в някой от електронните модули на автомобила. В такъв случай проблема не се отстранява само с изчистване на дадената грешка.

Страдат ли от електроника Мерцедесите?

Това е често задаван въпрос от нашите клиенти и затова го вместихме в статията. Моделите от 1997г. до 2006г имат вроден проблем с модула на абс системата. Много от моделите на мерцедес имат тази болешка, а това са C-klasa, S-klasa, E-klasa, CLK, CL, ML освен че когато започне да дефектира ABS модула не ви работи антиблокиращата система то започват да отказват и други защитни системи като ESP,BAS това са системите против пробуксуване (блокаж на диференциала) и така автомобила ви става много по нестабилен особенно в мокро и заснежено време.
Важно е още при самата покупка на автомобила да бъде добре и обстойно прегледан и ако има наличие на проблем с ABS модула да се разбере преди покупката още. Скъп ли е ремонта?
Определено ремонта варира от 400лв до 1000лв в зависимост от модела и годината на модела мерцедес.

Ако имате светещи чекове и предопредителни надписи на вашият мерцедес не се колебайте, а ни потърсете ние от Оглед на кола ще направиме пълен и обстоен автодиагностичен преглед с най-новия уред за диагностика.

Диагностика на товарната гама на марката Мерцедес

Предлагаме и пълна диагностика на товарна гама Мерцедес:
Мерцедес спринтер/Sprinter, Мерцедес Вито/Vito, Мерцедес Атего/ Atego, Мерцедес Актрос/Aktros всички видове модели и гами от 1989год насам както на 12 волта така и на 24 волта. ПРедлагаме и Диагностика на автобуси.

Цена за автодиагностика на Мерцедес Бенц

Цената за посещение и диагностициране на леки автомобили Mercedes е 50 лв в рамките на град София.

Цена за тежкотоварната гама: бусове, камиони, автобуси е от 60 до 100 лева.

Диагностиката се предлага на място при клиента, ако желаете да заявите посещение от наш механик се обадете на 0877 19 79 58. Прочетете повече за автодиагностиката:Тук

Предлагаме и пълен преглед и съдействие на автомобила преди закупуване както за град София така и за цяла България.