fbpx
 • 0877 19 79 58
 • mo_tive@abv.bg

Цени и услуги

Цени за оглед и съдействие преди покупка на кола.

Цени за гр.София:

 1. Стандарт: 80 лева включва пълен оглед на колата+автодиагностика+посещение на адрес.
 2. Премиум: 100 лева включва пълен оглед на кола+автодиагностика+живи данни и анализ+проверка на дюзи+проверка на дебитомер+проверка на километри(ако автомобила позволява)+ посещение.
 3. Консултация преди покупка на кола: 50 лева- включва посещение на ваш адрес от наш специалист който ще ви консултира и подбере професионално най-подходящия вариант марка и модел автомобил, спрямо вашите изисквания и ще ви обясни всичко от гледна точка за разходи по последваща поддръжка, разход на гориво такси по прехвърляне на собствеността и абсолютно всички стъпки.

Телефон за заявка: 0877 19 79 58

Цени извън София:

– Плевен, Кюстендил, Перник, Пловдив, Монтана, Благоевград, Дупница, Враца : 100лв + 0,60 ст/км, измерено от центъра на София според google карти
– Варна: 100лв + 0,60 ст/км, измерено от центъра на София според google карти
– Бургас, Велико Търново, Русе, Добрич, Сливен: 100лв + 0,60 ст/км, измерено от центъра на София според google карти
– Казанлък, Стара Загора, Нова Загора: 100лв + 0,60 ст/км, измерено от центъра на София според google карти

 1. Цената за оглед на джип/SUV се формира по градове както за лек автомобил.
 2.  Крайната цена за оглед на пътнически и товарни бусове до 3.5 тона се увеличава с 20 лв.
 3. Ако има повече от една заявка за оглед на автомобил за определен или за близки градове, транспортните разходи се разпределят между всички заявки.
 4.  Огледи при атмосферна температура под +6 градуса по Целзий оскъпяват услугата с 10 %.
 5. Преглед на автомобила в гарантиран от нас сервиз в София, може да се направи срещу сумата от 100 лв и допълнително за взимане и транспортиране на автомобила в двете посоки 90 лева общо става 190 лева. В случай, че колата е без номера, следва да се заплати ползването на услугата на пътна помощ общо в двете посоки 120 лева.
 6.  Ако ни възложите преговорите по сделката за закупуване, цената е 50 лв. предварително + 20% от отстъпката в цената, която ние договорим.
 7.  В случай, че желаете ние да капарираме автомобила на продавача и това да е придружено от предварителен договор за покупко-продажба, трябва да ни преведете предварително цялата сума за капарото. Комисионната ни за извършената услуга е в размер на 70 лв.

Телефон за заявка: 0877 19 79 58