• 0877 19 79 58
 • mo_tive@abv.bg

Цени и услуги

Цени за оглед и съдействие преди покупка на кола.

 1. Огледът и техническата проверка на 1 лек автомобил е в зависимост от града, където се намира, съответно:
  София: 45 лв (цената не включва автодиагностика ако искате диагностика се доплащат 15 лева)
  – Плевен, Кюстендил, Перник, Пловдив, Монтана, Благоевград, Дупница, Враца : 45 лв. + 0,40 ст/км, измерено от центъра на София според google карти
  – Варна: 45 лв. + 0,40 лв/км, измерено от центъра на София според google карти
  – Бургас, Велико Търново, Русе, Добрич, Сливен:45 лв. + 0,40 ст/км, измерено от центъра на София според google карти
  – Казанлък, Стара Загора, Нова Загора: 45 лв. + 0,40 ст/км, измерено от центъра на София според google карти (ако искате автодиагностика + 15 лева)
 2. Цената за оглед на джип/SUV се формира по градове като за лек автомобил, се доплаща още 15 лв. към крайната сума.
 3.  Крайната цена за оглед на пътнически и товарни бусове до 3.5 тона се увеличава с 25 лв.
 4. Ако има повече от една заявка за оглед на автомобил за определен или за близки градове, транспортните разходи се разпределят между всички заявки.
 5.  Огледи при атмосферна температура под +6 градуса по Целзий оскъпяват услугата с 15 %.
 6.  Компютърната диагностика на място, включваща тестване на дизеловите дюзи, DPF филтъра(ако автомобила позволява следенето на тези живи данни) стойностите на датчиците и грешките в модулите, се извършва на цена от 15 лв.
 7. Преглед на автомобила в гарантиран от нас сервиз в София, може да се направи срещу сумата от 70 лв и допълнително за взимане и транспортиране на автомобила в двете посоки 50 лева общо става 120 лева. В случай, че колата е без номера, следва да се заплати ползването на услугата на пътна помощ общо в двете посоки 80 лева.
 8.  За преглед на автомобила в сервиз по Ваш избор, Вие уговаряте условията за проверката, а към нас имате ангажимента да заплатите 50 лв за транспортиране и изчакване до 1 час.
 9.  Ако ни възложите преговорите по сделката за закупуване, цената е 40 лв. предварително + 40% от отстъпката в цената, която ние договорим.
 10.  В случай, че желаете ние да капарираме автомобила на продавача и това да е придружено от предварителен договор за покупко-продажба, трябва да ни преведете предварително цялата сума за капарото. Комисионната ни за извършената услуга е в размер на 70 лв.