fbpx
  • 0877197958
  • mo_tive@abv.bg

Избор на семеен автомобил

Избор на семеен автомобил

Изборът на подходяща кола е нещо много трудно на първо четене си казвате е какво толкова харесвам си марка и модел и готово но не е точно така. Важно е преди да се закупи даден автомобил да се направи проучване за слабите места на модела, най-подходящия двигател и скоростна кутия и още куп фактори.

От няколко години на сам се наблюдава все по честото търсене на ванове и комбита.

Всеки човек с дете знае колко е неудобно когато колата е малка с неудобен багажник и се мъчи на пубере в нея количката на детето всичките му играчки и дрехи както и багажа на съпругата му. Това си е трудна и неудобна мисия за малките автомобили. Пътуването с такъв автомобил може да ви развали цялото настроение. Затова нашият съвет е когато сте семеен имате дете или няколко деца оглеждайте се за голям и просторен автомобил.

Избор на Ван

Избор на здрав, икономичен и евтин за поддръжка ван. Много добри варианти за избор на ван са немските и японските марки. Вановете преди 2000 година са сполучливи и на френските марки Peugeot, Citroen, Renault те са и много по евтини на вторичния пазар. Важно е ако се закупува стар автомобил на повече от 10 години да е с бензинов двигател. Бензиновите двигатели при старите коли са много по евтини за поддръжка и обслужване.

При немските марки ванове сполучливи са почти всички модели както бензинови така и дизелови двигатели. Водещи марки са VW, Ford, Opel тези марки и модели немски возила предлагат по надеждни ванове и Френските но и на по висока цена спрямо изпълнението и оборудването.

Разходът на гориво при дизеловите двигатели е значително по малък от бензиновите мотори. Но и разходът за поддръжка и обслужване на дизеловите модели е значително по висок от при бензиновите.

Японски ванове това са може би най-добрия вариант съчетаващ в себе си комфорт, нормална цена за поддръжка и обслужване и най-вече здравина. Най-предпочитаните японски ванове в България са моделите на Toyota при тях всички двигатели са надеждни и здрави. Дизеловите D4D и бензиновите двигатели VVTI и D4 са задвижвани от верига и обслужването им е лесно и евтино. Цената на Японските ванове е по висока от конкурентите си но определено си заслужава.

Избор на комби

Изборът на семейно комби е трудна задача. Трябва да имате предвид не само цената за покупка на автомобила но и за неговата поддръжка в последствие. Не се подлъгвайте от ниската цена, изберете си екстри който искате да има бъдещия ви автомобил като климатик, електрически стъкла, панорамен покрив, автоматик или ръчни скорости. Вижте спецификацията на марката и модела за разход на гориво и направете елементарна справка за частите на колата която сте харесали в интернет.

Здрави и евтини марки и модели са Шкода, Форд, Хонда, Тойота, VW затова и са най-масови в България. Съчетават в себе си комфорт и разход на гориво.

След като сте направили вече вашият избор за нов (употребяван автомобил) идва момента в който ще трябва да продадете стария си и ненужен вече автомобил. Тогава идваме ние лесно и бързо може да се оттървете само с едно обаждане на телефон: 0877 19 79 58 след като дойдем на място и ви дадем оценка можем веднага да го изкупим.

Изкупуване на коли

admin