• 0877 19 79 58
  • mo_tive@abv.bg

Изкупуване на коли

Изкупуване на коли втора употреба гр. София е услуга която предлагаме за хората искащи да продадат бързо и изгодно своя автомобил. Екипът ни е специалист в автомобилите втора употреба и можем да оценим професионално автомобила независимо дали ще я продадете на нас или на друг клиент ще имате на представа каква е реалната ви стойност на автомобила. Изкупуваме само коли след 2000 година!

За по стари коли, автомобили с проблеми, повреди и удари прочетете по-надолу условията по-който можем да ги изкупим.

Намираме се в гр. София и всички огледи и сделки се сключват тук. Не пътуваме в провинцията!

Как става покупката на кола?

Процедурата по изкупуване на автомобил от наша страна е сведена до максимално бърз процес за да не губим нашето и вашето време. След обаждане от ваша страна е важно да обясните на наш представител каква марка е колата, точен модел, двигател, година и състояние. След като уточним тези детайли е добре да кажете приблизителна цена на която си оценявате автомобила.

Диагностика на автомобили на място
Авто диагностика на място

След като сме уточнили мястото на автомобила уговаряме удобен час за оглед. Нашият екип ще дойде на място при вас и ще направи пълен оглед на автомобила в рамките на 40 минути, след огледа ние ще ви кажем всички забележки по колата и реалната пазарна цена към момента. При консенсус между двете страни, а именно ние купувач и вие продавач се оформят документите за прехвърляне на собствеността при нотариус и се заплаща договорената цена на автомобила. Ако не ви устройва цената която ще ви предложим ни дължите 40 лева за посещението, прегледа и оценка на автомобила.

Какви документи са нужни за прехвърляне на кола?

Необходимите документи за прехвърляне на собственост на автомобила са:

  • Голям и малък талон
  • Платен пътен данък за годината
  • Валидна гражданска отговорност
  • Застрахователна стойност
  • Валиден технически преглед

Ако колата няма Гражданска и технически преглед не е проблем ние ще ги направим за наша сметка и ще бъдат приспаднати от договорената цена на автомобила. Ако нямате възможност да платите данъка на автомобила ние можем да го заплатим и след сделката да си удържим сумата за данъка от стойността на автомобила.

Изкупуваме коли с проблеми за скрап 

Изкупуваме автомобили който не могат да се прехвърлят поради неплатени данъци и такси както и коли който не са в движение. Колите се изкупуват за части и скрап като задължително трябва да имат документи за собственост.

Изкупуваме бракувани автомобили който са спрени от движение в следствие на катастрофа или друга повреда. Плащането става веднага на момента. Разполагаме с пътна помощ и поемаме целия процес по транспортиране на дадения автомобил. Малкия клас автомобили от класа на Опел Корса, Поло, Типо, Саксо, Сивик до 1300кг цената на която изкупуваме автомобилите за вторични суровини е около 220 лева. Среден и голям клас: Опел Вектра, Опел Омега, Пасат, Шкода Октавия, Хонда акорт, Мерцедес 124,190, Е-класа, С-класа и всички други марки и модели от 1500 кг нагоре ги изкупуваме на цена около 300-400 лева в зависимост от автомобила. Джипове, бусове, ванове и баничарки на цени от 300 до 700 лева. Издаваме документ за изкупения автомобил  с който да отпишете автомобила от Кат. 

Изкупуваме коли за части:

Коли който можем да изкупим за части трябва да са пройзведени след 2008 година цената се договаря спрямо автомобила и повредата му.

ВАЖНО!Всички по стари коли се купуват на горепосочените цени за скрап!!!

Предлагаме и съхранение и продажба на кола на консигнация

Разполагаме с охраняем паркинг и професионален екип от търговци който ще подготвят цялостно автомобила ви за продажба. След пълната козметика и освежаване на автомобила ви ще може да бъде продаден бързо и лесно от нас без да правите каквото и да било.

Бартер на кола

Решили сте да смените автомобила си с друг по скъп и нов или по евтин и практичен. На точното място сте попаднали. Нашият екип ще ви предложи варианти спрямо изискванията ви за автомобил, след което ще направим точна оценка на вашата кола спрямо нейното моментно състояние, забележки и година на производство.  Най-бързия и лесен начин да смените автомобила си с точния за вас.

Може да ни откриете на следния адрес:

Нашите приятели и колега от Топ диагностика предлагат професионална автодиагностика на автомобили и камиони на място в гр. София с оригинален софтуер за Всички марки и модели автомобили включително и стар диагноза за Мерцедес