• 0877 19 79 58
  • mo_tive@abv.bg

Изкупуване на коли

Изкупуване на коли втора употреба е услуга която предлагаме за хората искащи да продадат бързо и изгодно своя автомобил. Екипът ни е специалист в автомобилите втора употреба и можем да оценим професионално автомобила независимо дали ще я продадете на нас или на друг клиент ще имате на представа каква е реалната ви стойност на автомобила.

Как става покупката на кола?

Процедурата по изкупуване на автомобил от наша страна е сведена до максимално бърз процес за да не губим нашето и вашето време. След обаждане от ваша страна е важно да обясните на наш представител каква марка е колата, точен модел, двигател, година и състояние. След като уточним тези детайли е добре да кажете приблизителна цена с която си оценявате автомобила. След като сме уточнили мястото на автомобила уговаряме удобен час за оглед. Нашият екип ще дойде на място при вас и ще направи пълен оглед на автомобила в рамките на 40 минути, след огледа ние ще ви кажем всички забележки по колата и реалната пазарна цена към момента. При консенсус между двете страни,а именно ние купувач и вие продавач се оформят документите за прехвърляне на собствеността при нотариус и се заплаща договорената цена на автомобила.

Какви документи са нужни за прехвърляне на кола?

Необходимите документи за прехвърляне на собственост на автомобила са:

  • Голям и малък талон
  • Платен пътен данък за годината
  • Валидна гражданска отговорност
  • Застрахователна стойност
  • Валиден технически преглед

Ако колата няма Гражданска и технически преглед не е проблем ние ще ги направим за наша сметка. Ако нямате възможност да платите данъка на автомобила ние можем да го заплатим и след сделката да си удържим сумата за данъка от стойността на автомобила.

Изкупуваме коли с проблеми

Изкупуваме автомобили който не могат да се прехвърлят поради неплатени данъци и такси както и коли който не са в движение. Колите се изкупуват за части като задължително трябва да имат документи за собственост. Изкупуваме бракувани автомобили който са спрени от движение в следствие на катастрофа или друга повреда. Плащането става веднага на момента. Разполагаме с пътна помощ и поемаме целия процес по транспортиране на дадения автомобил.

Предлагаме и съхранение и продажба на кола на консигнация

Разполагаме с охраняем паркинг и професионален екип от търговци който ще подготвят цялостно автомобила ви за продажба. След пълната козметика и освежаване на автомобила ви ще може да бъде продаден бързо и лесно от нас без да правите каквото и да било.

Бартер на кола

Решили сте да смените автомобила си с друг по скъп и нов или по евтин и практичен. На точното място сте попаднали. Нашият екип ще ви предложи варианти спрямо изискванията ви за автомобил, след което ще направим точна оценка на вашата кола спрямо нейното моментно състояние, забележки и година на производство.  Най-бързия и лесен начин да смените автомобила си с точния за вас.