fbpx
  • 0877197958
  • mo_tive@abv.bg

Изкупуване на коли

Изкупуване на коли втора употреба гр. София е услуга която предлагаме за хората искащи да продадат бързо и изгодно своя автомобил. Екипът ни е специалист в автомобилите втора употреба. Ние можем да оценим професионално автомобила независимо дали ще я продадете на нас или на друг клиент. Така ще имате на представа каква е реалната ви стойност на автомобила.

Обадете се: 0877197958 или ни пишете на Viber или Whatsapp:

Какви коли изкупуваме:

✔️След 2003 година на производство

✔️В движение

✔️Изрядни документи

✔️С ляв волан

С каква цел изкупуваме коли:

✔️ Изкупуваме коли с цел препродажба и затова цените на който изкупуваме са малко под пазарните!

Как става покупката на кола?

Даваме ви експертна оценка по Viber, whatsapp или имейл


След огледа предстой посещение при нотариус прехвърляне на автомобила и получавате парите си в брой или по банков път

Защо да продадете колата си на нас:

Най важното:

Без обикаляне по сервизи и хиляди огледи от клиенти

Не губите време!

Оглед и прехвърляне на собствеността пред нотариус в рамките на 1 час

Бързо и сигурно

Получаване на парите веднага

Спестявате пари

Без такси и комисионни

Ако искате да заявите оглед е нужно само да ни се обадите: Контакти (Viber+Whatsapp)


Какви документи са нужни за прехвърляне на кола?

Необходимите документи за прехвърляне на собственост на автомобила са:

  • Голям и малък талон
  • Платен пътен данък за годината
  • Валидна гражданска отговорност
  • Застрахователна стойност
  • Валиден технически преглед

Ако колата няма Гражданска и технически преглед не е проблем ние ще ги направим за наша сметка и ще бъдат приспаднати от договорената цена на автомобила. Ако нямате възможност да платите данъка на автомобила ние можем да го заплатим и след сделката да си удържим сумата за данъка от стойността на автомобила.

Предлагаме и съхранение и продажба на кола на консигнация

Разполагаме с охраняем паркинг и професионален екип от търговци който ще подготвят цялостно автомобила ви за продажба. След пълната козметика и освежаване на автомобила ви ще може да бъде продаден бързо и лесно от нас без да правите каквото и да било.

Бартер на кола

Решили сте да смените автомобила си с друг по скъп и нов или по евтин и практичен. На точното място сте попаднали. Нашият екип ще ви предложи варианти спрямо изискванията ви за автомобил, след което ще направим точна оценка на вашата кола спрямо нейното моментно състояние, забележки и година на производство.  Най-бързия и лесен начин да смените автомобила си с точния за вас.

Продай колата си в рамките на 1 час!

изкупуване на коли

Бързата и сигурна сделка при изкупуването на вашия автомобил втора ръка винаги е предпочитана от купувачите. При експресна продажба на старата ви кола чрез специализирана от години в този бранш сертифицирана фирма като oglednakola.com, вие получавате бързо, лесно и удобно пари, които можете да реализирате веднага.

Клиентите често ни търсят във връзка с изкупуването на колите им, защото спешно им трябват средства. Други идват при нас, понеже са решили да сменят досегашното си превозно средство с по-нов модел автомобил, с по-обемна кола или високо проходим джип. Не са редки и случаите, когато съответният автомобил е прекалено амортизиран и не си струва времето, нервите и парите от поредния ремонт.

Ние сме се специализирали от години в бързото и изгодно за клиентите ни изкупуване на автомобили. Нашите референции се поддържат от множеството лоялни клиенти, които сме привлекли през всичкото това време на коректно, експедитивно и на атрактивни цени изкупуване на коли. Не случайно ако човек е използвал един път специализираните ни услуги, той често се връща отново при нас, когато търси нова изгодна сделка с колата си. Повечето ни редовни клиенти ни препоръчват и на своите приятели, роднини, колеги и съседи, които също търсят добра сделка със своята стара кола.

Оглед на колата преди изкупуване

Може да ни потърсите по всяко време на нашата дежурна телефонна линия с номер 0877 19 79 58. Заявка за сделка може да направите и на имейл адреса на фирмата, който е mo_tive@abv.bg или да ни потърсите директно на място на нашия адрес: Контакти

Когато се обърнете към нас, наш специалист от екипа ще ви окаже пълно съдействие по сделката, ще направи безплатен оглед на колата, ще ви помогне в оформянето на документацията и бюрократичните процедури, а накрая ще ви даде и нашата оферта. При достигане на договорка, ние плащаме веднага, а изкупуването на колата ви ще бъде оформено бързо и коректно, при всички мерки, гарантиращи комфорта и сигурността на клиента.

Ние никога няма да ви върнем, няма да откажем да сключим търсената от вас сделка и няма да ви подведем при анализа на състоянието на автомобила и при договореното между нас заплащане.

През годините в нашата работа сме се сблъсквали с всевъзможни ситуации, помогнали сме на множество различни клиенти и сме изкупили стотици автомобили от всеки възможен модел, марка и вид.

Оценяване и оферта на кола

Работата ни доставя удоволствие, екипът ни е сработен перфектно и е съставен от професионалисти в областта на автомобилния бранш. В същото време техниката, която използваме, е модерна, надеждна и високо професионална, което ни позволява да предоставяме една от най-качествените услуги за бранша в страната, както и едни от най-добрите цени при изкупуването на употребявани автомобили директно от собственика.

Благодарение на всичко това ние можем да предложим на своите клиенти богата гама от професионални услуги като изкупуване на коли втора ръка в движение, както и изкупуване на катастрофирали и аварирали коли за скрап и за резервни части, както и на излезли от употреба и спрени от движение автомобили. При нас също може да продадете автомобила си на консигнация, да осъществите неочаквано изгоден бартер или да оставите колата си на съхранение на охраняемия ни паркинг, докато дойде време да реализирате най-добрата за вас сделка.

Пазарът на автомобили втора ръка у нас е неизменно динамичен в последните няколко години и в бранша в момента оперират множество фирми за изкупуване на употребявани коли. Преди да се доверите на някоя от тях обаче и преди да пристъпите към реална сделка, се поинтересувайте от репутацията, качествата и опита на дадената фирма, за да не останете излъгани в очакванията си и за да не рискувате да не получите добра цена за своето превозно средство, което предлагате за продажба. Направете навреме своята проверка, за да не загубите впоследствие времето и средствата си. Бъдете готови преди самата продажба с всички нужни за сделката документи, приведете и автомобила с в приличен вид, постарайте се от ваша страна всичко да бъде максимално изрядно. Уверете се със сигурност, че вашата кола, която сте обявили за продажба, няма никакви юридически проблеми и тежести като запориране, издирване, манипулирани регистрационни номера или номера на рамата или двигателя на автомобила ви.

Дългогодишния ни опит на пазара е доказателство за коректност и лоялност!

Ние от екипа на oglednakola.com можем да се похвалим с дългогодишна и продуктивна история на пазара на изкупуването на употребявани автомобили у нас. Гордеем се, че предлагаме най-изгодните за клиента цени при сключените с нас сделки и можем да предоставим на своите клиенти най-добрите специалисти в страната и най-качествената техника.

Освен предварителния безплатен оглед на вашата кола, може да се наложи и преглед в оторизиран автосервиз или подлагане на компютърна диагностика, за да се уверим възможно най-прецизно в състоянието, потенциала и качествата на превозното средство.

Прехвърляне и оформяне договор пред нотариус при изкупуване на коли от Оглед на кола

При достигане на договорка след предварителния оглед и анализи на състоянието на вашия автомобил, ние ще уредим експресно прехвърлянето и ще подпишем напълно проверен законен договор за покупко-продажбата с вас или ваш представител, заверен при оторизиран нотариус, а сумата за автомобила се изплаща веднага в брой на място или по банков път, според това как е възможно най-удобно и сигурно за вас самите. В нашите сделки няма изплащане на вноски, отсрочвания или друго забавяне на дължимите суми при изкупуване на вашата кола.

Мисията ни е да ви бъдем полезни и чрез своя стар автомобил да намерите в наше лице коректни, прецизни и отговорни партньори, така че да можете да монетизирате в оптимална степен своята собственост и да използвате парите от това по свое усмотрение.

В моменталното, но и изгодно и за двете страни по сделката изкупуване на употребявани автомобили, има редица тънкости, така че накрая всички да останат доволни при сключването на сделката.

Специалистите от нашия екип владеят всички тези тънкости в съвършенство, така че в работата си винаги поставяме на първо място комфорта, удобството и сигурността на клиента.

С нас вашият употребяван автомобил има шансове за нов живот, а реализацията му е сигурна и гарантирана от високия професионализъм на нашите дългогодишни служители, от множеството контакти, кито сме установили с браншови организации, администрации и институции в процеса на работата си, както и с опита ни, който ни е превърнал в една от водещите фирми за директно изкупуване на кои от собствениците в страната.


Важно! НЕ изкупуваме коли:

✔️По-стари от 2000 година

✔️Коли с удар

✔️Коли за скрап и части

Намираме се в гр. София и всички огледи и сделки се сключват тук. Не пътуваме в провинцията!

Процедурата по изкупуване на автомобил от наша страна е сведена до максимално бърз процес за да не губим нашето и вашето време. След обаждане от ваша страна е важно да обясните на наш представител каква марка е колата, точен модел, двигател, година и състояние. След като уточним тези детайли е добре да кажете приблизителна цена на която си оценявате автомобила.

Диагностика на автомобили на място
Авто диагностика на място

След като сме уточнили мястото на автомобила уговаряме удобен час за оглед. Нашият екип ще дойде на място при вас и ще направи пълен оглед на автомобила в рамките на 40 минути, след огледа ние ще ви кажем всички забележки по колата и реалната пазарна цена към момента. При консенсус между двете страни, а именно ние купувач и вие продавач се оформят документите за прехвърляне на собствеността при нотариус и се запла ща договорената цена на автомобила. Ако не ви устройва цената която ще ви предложим ни дължите 40 лева за посещението, прегледа и оценка на автомобила.

Не! Изкупуваме коли с проблеми за скрап 

Не Изкупуваме! автомобили който не могат да се прехвърлят поради неплатени данъци и такси както и коли който не са в движение.

Не Изкупуваме! бракувани автомобили който са спрени от движение в следствие на катастрофа или друга повреда. Плащането става веднага на момента. Разполагаме с пътна помощ и поемаме целия процес по транспортиране на дадения автомобил. Малкия клас автомобили от класа на Опел Корса, Поло, Типо, Саксо, Сивик до 1300кг цената на която изкупуваме автомобилите за вторични суровини е около 220 лева. Среден и голям клас: Опел Вектра, Опел Омега, Пасат, Шкода Октавия, Хонда акорт, Мерцедес 124,190, Е-класа, С-класа и всички други марки и модели от 1500 кг нагоре ги изкупуваме на цена около 300-400 лева в зависимост от автомобила. Джипове, бусове, ванове и баничарки на цени от 300 до 700 лева. Издаваме документ за изкупения автомобил  с който да отпишете автомобила от Кат. 

НЕ Изкупуваме коли за части:

Вече не изкупуваме коли за части!

Коли който можем да изкупим за части трябва да са произведени след 2008 година цената се договаря спрямо автомобила и повредата му.

ВАЖНО! Всички по стари коли се купуват на горепосочените цени за скрап!!!

Ето и нашите контакти и адрес:

Доверете ни се и ни потърсете чрез контактната форма на сайта ни oglednakola.com!

⭐⭐⭐⭐⭐

Нашите приятели и колега от Топ диагностика предлагат професионална автодиагностика на автомобили и камиони на място в гр. София с оригинален софтуер за Всички марки и модели автомобили включително и стар диагноза за Мерцедес