fbpx
  • 0877197958
  • mo_tive@abv.bg

10 Важни съвета за всеки шофьор

Бош диагностика

10 Важни съвета за всеки шофьор

Сервизен преглед
диагностициране на марката мерцедес на дилърско ниво с оригинален софтуер Стран и Ксентри

Да ти се случи повреда в автомобила по време на път е достатъчно лоша новина, без значение дали шофирате в рамките на града или на извънградска дестинация.

Повредите в колата могат да бъдат от всевъзможно естество и да касаят всичко от ходовата част, през гумите и двигателя, до електрониката на превозното средство.

Те могат да са предизвикани от общото лошо състояние на колата, от внезапно предизвикана неизправност, от немарливостта на шофьора, от лошото състояние на пътната настилка, от инцидент или катастрофа.

За да минимализирате във възможно най-голяма степен опасностите от повреда на пътя с вашата кола, важно е да следите за нейното състояние и редовно да минавате компютърна автодиагностика, за да бъдете максимално застраховани от авария.

Има и някои важни неща при повреда на пътя, които всеки шофьор трябва да знае, да помни и да спазва в името на собствената си безопасност, както и заради безопасността на останалите участници в пътното движение.

Много проблеми може да избегнете, ако предварително сте се погрижили за това колата ви да е снабдена с някои основни компоненти, които да ви помогнат поне временно да преодолеете съответната ситуация. Това безспорно са нужни неща като помпа за гумите, крик, комплект инструменти, лепенки, пожарогасител, резервни чистачки, бушони и крушки, масло, спирачна течност, охлаждаща течност, комплект за първа помощ.

Добра фирма за Денонощна Пътна помощ София

пътна помощ София

Всеки от нас, разбира се, винаги се надява, че няма да му се наложи да използва всички тези неща по време на път, но е добре да разполагаме с тях. В противен случай, при повреда на пътя, винаги може да ползвате нашите специализирани услуги от страна на екипа на пътна помощ София, който е на разположение денонощно и ежедневно без почивен ден.

Повредите на пътя са ежедневно явление и докато някои от тях носят само досада и неудобство за шофьорите, други могат да се окажат опасни и животозастрашаващи.

При подобен инцидент, съветът ни е да изчакате хората от нашия екип, като своевременно обезопасите автомобила и поставите необходимата сигнализация, която да гарантира вашата безопасност, както и тази на другите шофьори по трасето.

Ако не сте в състояние сами да отстраните съответната авария по автомобила си, най-добре се доверете на професионализма на нашите специалисти от екипа на Пътна помощ София.

Те ще се отзоват възможно най-екстрено на вашия сигнал за помощ, ще ви съдействат по отстраняването на аварията на място при възможност или ще репатрират автомобила ви със специализирана техника до оторизиран сервиз за последваща компютърна автодиагностика и за евентуален ремонт при нужда.

Нашите услуги са замислени и разработени така, че да са във възможно най-голяма помощ на закъсалите шофьори по пътя, специалистите ни са доказани професионалисти с дългогодишен опит зад гърба си, материалното ни осигуряване е безупречно и модерно, а цените ни са едни от най-атрактивните в страната за този бранш.

Едно от най-важните неща при повреда на пътя е да запазите спокойствие, да вземете адекватни и своевременни мерки, и да потърсите услугите на професионалисти, които да ви извадят бързо и сигурно от опасното положение, в което попада всеки автомобил, аварирал на шосето.

pisatel