fbpx
  • 0877197958
  • mo_tive@abv.bg

Пътна Помощ

Пътна Помощ е услуга която предлагаме на своите клиенти денонощно и на ниска цена. Ако сте наш клиент може да се възползвате от -10 % отстъпка за пътна помощ както за репатриране в рамките на град София така и за репатриране на автомобили, бусове, джипове и мотори в цялата страна.

Пътна Помощ в София

Репатриране в рамките на град София става на момента след вашето обаждане. Разполагаме с професионална техника за целта, а именно напълно оборудван камион с лебедка 6 тона, професионален крик тип гущер 3 тона, компресор за помпане на гуми, гидоре и всякакви ключета. Цената за пътна помощ в София е 39 лева. Тази цена не включва товарене с лебедка ако колата не е на ход се начисляват 10 лева.

На всеки му се е налагало да закъса с автомобила си независимо дали в градски или извън градски условия, в такива случай е много неприятно когато нямате телефон на пътна помощ под ръка затова съветваме всички наши клиенти да си записват номера ни в телефонния указател за да могат веднага при евентуален проблем с колата да ни потърсят.

Защо да изберете нас пред конкуренцията?

Нашият екип е професионално обучен и отговорен готов е да ви помогне и изслуша. Вежливи млади момчета който наистина разбират от коли и освен, че това име  работата е и тяхно хоби ще ви помогнат във всякаква ситуация и проблем с автомобила ви. Имаме професионално решение на всеки настъпил проблем независимо дали автомобила ви е повреден в следствие на катастрофа, повреден двигател, повреда в ходовата част или спирачната система.

Камионите са ни нови и бързи за да могат да реагират максимално бързо на вашето повикване. Пътна помощ на оглед на кола знае колко е ценно вашето време затова гледаме да не го губим.

Пътна Помощ от София до град Пловдив

Много често ни звънят клиенти с въпроса каква е цената ни за транспорт на автомобил от София до Пловдив. Километрите в двете посоки са от 330 до 380 км. в зависимост кой квартал ще се вземе колата  и в кой ще се разтовари. Цената за лек автомобил е 260 лева. Тази цена включва превоз, товарене, разтоварване и престой до 30 минути. Тази цена идва като себестойност на километър 0,67 стотинки на километър което е най-ниската цена която можете да откриете за репатриране на автомобил. Транспортирането на Бус до 2 тона единична гума е 300 лева като тази цена включва товарене, разтоварване и транспорт до и от Пловдив. Цената за репатриране на джип и ван е 280 лева. Като времетраене на курса е от час и половина два часа в зависимост от трафика в градът и магистралата.

Пътна Помощ от/до София-Варна

Репатриране София / Варна за лек автомобил е около 5 часа в зависимост от натовареността на пътната мрежа и дали има ремонти по пътя. Километрите в двете посоки са около 1000 км. в зависимост от това къде се качва колата и къде ще се разтовари. Цената за репатриране на лек автомобил е 670 лева като себестойността на километър е 0,67 стотинки. Нашата фирма предлага най-ниска цена за лицензирана пътна помощ в страната. Репатриране на бус къса база до 2 тона единична гума е 780 лева. Цената за транспорт на джип е 740 лева.

Пътна Помощ София/Бургас

Времето за извършване на услугата е около 4 часа и включва транспорт, товарене и разтоварване. Цената е 540 лева, а разстоянието е около 800км в двете посоки. Цената за бус до 2 тона къса база е 650 лева.

Това са само някой от най-често използваните дестинации за репатриране от и до София. Дали сме ги за да можете да се ориентирате бързо и лесно и да си направите ориентировъчна сметка за цена и времетраене на курса.

Цените и времетраенето са ориентировъчни и е възможно договаряне.

Предлагаме следните допълнителни услуги в помощ на клиентите на място при тях:

Смяна на гума

Екипът ни предлага подмяна на спукана гума на място при вас. Услугата е много подходяща за хора който нямат крик в автомобила си или резервната гума не е напомпана. Разполагаме с професионални инструменти за целта а именно: Професионален 3 тона гумаджииски крик тип гущер, професионална кръстачка и тръбно удължение за отвиване на клеясали болтове, Професионално гидоре със всякакви накрайници, шпрей против ръжда. Не се колебайте, а ни потърсете денонощно без почивен ден.

Подаване на ток

Предлагаме подаване на ток с наши професионални кабели дълги 5 метра усилени за по бързо възстановяване на акумулатора ви. Времетраене за подаване на ток е около 10-20 минути в зависимост от това дали автомобила ви е дизел или бензин. Важен фактор е също дали има много електроника която да изисква добър заряд при такива автомобили подаването на ток не  е възможно, а това са повечето луксозни лимузини след 2005 година.

Автодиагностика

Основно сме специализирани в автодиагностиката и откриване на всякакви проблеми по компютъра на автомобила ви. Услугата се предлага за град София и околностите цената зависи от това къде се намирате и колко време ще отнеме за откриване и отстраняване на проблема ви.

Преглед на кола преди покупка

Това е услугата в която сме най-добри смело можем да го заявим! Екипът ни е изграден от млади и отговорни можещи техници, чието хоби и професия са автомобилите. Както се казва имат бензин в кръвта. Огледът на автомобил от нашият екип се прави на място в автокъщата или при търговецът където е автомобила. Огледът на употребявания автомобил включва Преглед на цялото купе за удари и пребоядисвани детайли. Тестване на двигател, скорости и ходова част. Проверка за изправност на спирачната система дискове, накладки и спирачни апарати. Оглеждане на интериора за подменени детайли и боядисани детайли като волан, скоростен лост и седалки. Огледът на автомобила включва и пълна автодиагностика проверка на всички екстри, модули, въздушни възглавници и живи данни.

Доставка на гориво

Предлагаме доставка на гориво, защото на всеки се  е случвало да забрави да зареди в следствие на което колата му да угасне за гориво. Времето за реакция е около 20 минути след вашето обаждане и поръчка доставяме гориво от бензиностанция по ваш избор, количеството е от 5 до 10 литра в професионална туба за целта. Разполагаме с фуния чрез която ще налеем горивото в резервоара ви. Услугата се предлага само за град София.

Доставка на части и консумативи

Предлагаме продажба и доставка на всякакви авточасти и консумативи за вашият автомобил. Няма част която да не можем да доставим! Работим с всички вносители на авточасти и използваме максимални отстъпки който ще дадем на вас за да останете доволни от ниската цена! Можем да подменим частите в наш доверен сервиз на преференциална цена.