fbpx
  • 0877197958
  • mo_tive@abv.bg

За Нас

Оглед на кола преди покупка е проект създаден с цел да помага на хората при покупка на кола втора употреба. Идеята ни дойде след като много хора около нас се оплакват след закупуване на употребяван автомобил. В много от случаите те са разчитали на честността на търговеца, но уви не винаги е така. Не разчитайте на късмет или честност от търговците те гонят само печалбата и продажбата на автомобила си с тази цел са готови да ви наговорят какви ли не лъжи спрямо автомобила който искате да закупите.

Ние сме млад и амбициозен екип с професионален опит в сферата на автомобилите. Ще се постараем да останете доволни от закупената кола защото това е нашата работа да изберем най-доброто за вас и да ви предпазим от измама при покупката на кола.

Преглед на кола преди покупка е услуга която се предлага за град София и околностите ако сте харесали в провинцията автомобил ще трябва да поемете транспорта до там.

Защо да предпочетете нас вместо сервиз или ваш познат?

Когато избирате нашият екип вие може да сте спокойни, че няма да бъдете излъгани защото ние сме изцяло безпристрастни. Сервизите в повечето случай имат сметка да ви пробутат автомобил с повече проблеми защото в последствие от това ще печелят :). Ваш познат пък ако вземете при огледа на употребяван автомобил може да ви подведе или да се опита да ви пробута автомобил с лична облага.

Нашият екип се е доказал с дългогодишния си опит и професионално безпристрастно отношение. Затова имаме толкова доволни клиенти който ни препоръчват постоянно на свой познати и приятели което своевременно ни носи още доволни клиенти. Все пак най-добрата реклама е доволния клиент.

За нас автомобилите са страст и хоби на първо място. Затова си вършим работата с голяма любов и професионализъм. Разполагаме с професионална техника за огледа на автомобили. Автодиагностика и софтуер за всякакви автомобили независимо от марката и модела.